10 dagen, 10 lessen, 7 provincies: Deel 3 van mijn reisverslag, fietsvakantie 2020!

In dit laatste deel van mijn fietsvakantie kom ik tot het besef dat ik elke dag leer. Mijn vakantie is een reis, een proces en zeker geen race. Tijdens deze tien dagen heb ik dat steeds meer losgelaten. Het gaat niet om de eindbestemming, maar om de weg ertussenin.

Lees verder

10 dagen, 10 lessen, 7 provincies: Deel 2 van mijn reisverslag fietsvakantie 2020!

In het tweede deel van mijn reis ga ik op zoek naar de juiste balans. Tussen afzien en genieten, vrijheid en structuur en toerist zijn of avonturier. Elke dag is het een uitdaging om evenwicht te vinden. Wat is goed voor mij, geeft energie, en waar word ik blij van? Ik begin aan de vierde dag. Op weg naar mijn eerste doel: Groningen.

Lees verder

10 dagen, 10 lessen, 7 provincies: Deel 1 van mijn reisverslag fietsvakantie 2020!

Met volle bepakking, zo lang mogelijk zelfvoorzienend op pad. Het avontuur tegemoet. Dat is wat ik wil. Maar of dat ook lukt. In dit blog omschrijf ik mijn ervaringen, mijn reis en mijn lessen. Want dat het leuk was is één ding, maar natuurlijk zijn er elke dag lessen te leren. Mijn reisverslag, over wildplukken, fietsen en meer!

Lees verder

Eten uit de natuur, wildplukken, wat kan wel en niet? (inclusief mijn ervaring en reisverslag)

Wildplukken wordt steeds populairder. Super leuk natuurlijk, als je het maar doet met respect voor de natuur. Nu vind ik wildplukken al jaren interessant, lees erover en schrijf over de geneeskracht van kruiden, maar de stap naar toepassen is niet eenvoudig. Zeker niet als je in de stad woont. Toch wil ik heel graag onderzoeken hoe dit wel kan en meer 'wild life' integreren in mijn leven. Of dit mij ook lukt, lees in je mijn persoonlijke reisverhaal waar ik mijn ervaring deel.

Lees verder

Copyright © Sandra Voetelink